Rüyada başkasının idrarını içmek

Rüyada başkasının idrarını içmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada başkasının idrarını içmek gördüyseniz:

  • Aslında çok farklı tespitleriniz veya mantığınız olsa da veya diğerlerinin sözlerinde mantık görmüyor olsanız da, karşı tarafı en azından anlamış gibi görünmenizde fayda var.

Rüyada başkasının idrarını içmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin idrarını içmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada kendi idrarını içmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada idrarını içmek sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet eder.

Rüyada idrar yerine kan aktığını görmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına yorulur.

Rüyada banyoda idrar yapmak haklılığının anlaşılacağına, yeni insanlarla tanışacağına alamet eder.

Rüyada birinin idrar yaptığını görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine yorulur.

Rüyada toprağa idrar yapmak hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments