Rüyada siyah gözlü adam görmek

Rüyada siyah gözlü adam görmek parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına işarettir.

Rüyada siyah gözlü adam gördüyseniz:

  • Ne kadar az şey söylenirse o kadar iyi olabilir.

Rüyada siyah gözlü adam görmek hayırlı işe, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına yorulur.

Rüyada beyaz gözlü adam görmek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada gözü kör adam görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına yorulur.

Rüyada yeşil gözlü adam görmek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör adam görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı gözlü adam görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada dört gözlü adam görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek gözlü adam görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments