Rüyada dört gözlü adam görmek

Rüyada dört gözlü adam görmek aksine daha da zorlaştıracağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, kazancının bol olacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada dört gözlü adam gördüyseniz:

  • Maceraya atılmak için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada mavi gözlü bir adam görmek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah gözlü adam görmek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada üç gözlü adam görmek en umutsuz olduğu anda da allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına rivayet eder.

Rüyada mavi gözlü adam görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada beyaz gözlü adam görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada tek gözlü adam görmek işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözü kör adam görmek bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına yorulur.

Rüyada tek gözü kör adam görmek şansının bir ömür yaver gideceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments