Rüyada beyaz gözlü adam görmek

Rüyada beyaz gözlü adam görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, işinin başına geçeceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, hüsrana uğratacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz gözlü adam gördüyseniz:

  • Evdeki bazı duygusal durumların sizi yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada beyaz gözlü adam görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı gözlü adam görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü adam görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, zenginliğini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üç gözlü adam görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine delalettir.

Rüyada dört gözlü adam görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, imkânsızı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü bir adam görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil gözlü adam görmek işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek gözlü adam görmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments