Rüyada tek gözü kör adam görmek

Rüyada tek gözü kör adam görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, kazancın katbekat artacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, şansa inanılır.

Rüyada tek gözü kör adam gördüyseniz:

  • Aşk hayatında bazı üzücü olaylar yaşayabilirsiniz.İstemediğiniz çekişmeler olabilir.

Rüyada tek gözü kör adam görmek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine yorulur.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör olmak böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada tek gözü kör birini görmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada tek gözünü kör görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine inanılır.

Rüyada tek gözü kör görmek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek gözünün kör olduğunu görmek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza tabir olunur.

Rüyada tek gözü kör köpek görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments