Rüyada yeşil gözlü adam görmek

Rüyada yeşil gözlü adam görmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil gözlü adam gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz görmelisiniz.

Rüyada yeşil gözlü adam görmek yaşam tecrübesi edineceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah gözlü adam görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Rüyada gözü kör adam görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör adam görmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada üç gözlü adam görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına işarettir.

Rüyada tek gözlü adam görmek karşılıksız bırakmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı gözlü adam görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada mavi gözlü adam görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments