Rüyada yılan gölgesi görmek

Rüyada yılan gölgesi görmek muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada yılan gölgesi gördüyseniz:

  • Beyin fırtınası yapmanın zamanıdır.

Rüyada yılan gölgesi görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, çevresinin genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada gölgede olmak verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın gölgesi görmek işlerinin de rast gideceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada melek gölgesi görmek çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada at gölgesi görmek iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, herkesin takdirini toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin gölgesini görmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine yorulur.

Rüyada siyah insan gölge görmek sıkıntı dolu günler yaşanacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaç gölgesi görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, üzüntülerinden kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments