Rüyada siyah dövme yaptırmak

Rüyada siyah dövme yaptırmak hayata karşı cesaretini kıracağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, tüm keyfinin kaçacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Sonunda, tekerleğin icadından beri ertelediğiniz belli bir konu hakkında karar verebilirsiniz ya da vermeniz gerekebilir.

Rüyada siyah renkte dövme görmek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına delalettir.

Rüyada siyah dövme yaptırmak kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine inanılır.

Rüyada siyah dövme görmek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine alamet eder.

Rüyada kola dövme yaptırmak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada dövme yapan birini görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına işarettir.

Rüyada başkasının sırtında dövme görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Rüyada birini dövmeli görmek işlerinin gerileyeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacakta dövme görmek şifa göreceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments