Rüyada siyah dövme görmek

Rüyada siyah dövme görmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah dövme gördüyseniz:

  • Maddi açıdan planlı olmanız gerekiyor.

Rüyada siyah dövme görmek tazeleneceğine ve şifa bulacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına delalet eder.

Rüyada siyah renkte dövme görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine tabir olunur.

Rüyada siyah dövme yaptırmak iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada dövmeli kadin görmek hem hayatının kurtulacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına inanılır.

Rüyada fil dövmesi görmek saygınlığının artacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine işarettir.

Rüyada çiçek dövmesi görmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeytan dövmesi yaptırmak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada dövme yaptığını görmek bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments