Rüyada siyah renkte dövme görmek

Rüyada siyah renkte dövme görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, bunun şans olacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine delalettir.

Rüyada siyah renkte dövme gördüyseniz:

  • Aile çevrenizden yaşlı bir erkek size önemli bir teklif yapabilir ya da tavsiyede bulunabilir, herşeyi açıkça konuşarak daha olumlu sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Rüyada siyah renkte dövme görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine inanılır.

Rüyada renkli dövme görmek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil renk dövme görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına rivayet eder.

Rüyada renkli dövme yaptırmak büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kalbindeki allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına delalettir.

Rüyada mavi renk dövme görmek yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, daima önüne bakacağına delalettir.

Rüyada siyah dövme yaptırmak sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah dövme görmek bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, başka kimselere de yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ve siyah renk görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments