Rüyada birini dövmeli görmek

Rüyada birini dövmeli görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, çok günah işleyeceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine alamet eder.

Rüyada birini dövmeli gördüyseniz:

  • Sizi para harcamaya veya belli konulara katılımda bulunmaya zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada kalıcı dövme yaptırmak bir gönül ilişkisine başlanacağına, kötü sözler duyulacağına yorulur.

Rüyada kırmızı dövme yaptırdığını görmek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada dövmenin silindiğini görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yüze dövme yaptırmak kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırta dövme yaptırmak böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücuduna dövme yaptırmak bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada adam dövme görmek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, rahatın ve konforun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada yüzüne dövme yaptırmak malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments