Rüyada siyah bulut görmek

Rüyada siyah bulut görmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, işlerini yoluna koyacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, sevaplarıyla allah’ın sevgisini kazanacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah bulut gördüyseniz:

  • Gelişme kaydedilebilecek ya da güçlendirilmesi gereken konular ön plana çıkıyor.

Rüyada siyah yağmur bulutu görmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah toz bulutu görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde siyah bulut görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah bulut görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine delalettir.

Rüyada buluttan melek görmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulutta yazı görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı toz bulutu görmek allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçak ve bulut görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments