Rüyada siyah yağmur bulutu görmek

Rüyada siyah yağmur bulutu görmek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, korkularının yok olacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah yağmur bulutu gördüyseniz:

  • Sıkıntılar beklenmedik anlarda çıkarlar.

Rüyada siyah yağmur bulutu görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına inanılır.

Rüyada kara bulut ve yağmur görmek inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünde yağmur bulutu görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur bulutu görmek elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yağmur yüklü bulut görmek çekilen acıların unutulacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada bulut ve yağmur görmek güzel günlerin sona ereceğine, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde siyah bulut görmek çok hayırlı haberler alacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine işaret eder.

Rüyada siyah toz bulutu görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments