Rüyada gökyüzünde siyah bulut görmek

Rüyada gökyüzünde siyah bulut görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde siyah bulut gördüyseniz:

  • Belli jestler bekliyorsanız talepleriniz karşılık bulabilir.

Rüyada gökyüzünde siyah bulut görmek korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzü ve bulut görmek üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde kara bulut görmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulut görmek haram mal yiyip içeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde bulut görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde kara bulutlar görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde yağmur bulutu görmek makam ve söz sahibi olacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulutsuz gökyüzü görmek korkularının ve kuruntularının biteceğine, kısmetlerin çoğalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments