Rüyada buluttan melek görmek

Rüyada buluttan melek görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına delalettir.

Rüyada buluttan melek gördüyseniz:

  • Aklınızı kullanmanız veya anlamadığınız yerlerde anlamadığınızı söylemeniz size verilen değeri arttırabilir.

Rüyada melek şeklinde bulut görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, istediği arabaya bineceğine alamet etmektedir.

Rüyada buluttan melek görmek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulutların yandığını görmek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada insan şeklinde bulut görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulutun içine girmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada bulutun üstünde oturmak keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde kara bulut görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada havanın bulutlu olduğunu görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments