Rüyada bornoz yıkamak

Rüyada bornoz yıkamak parasının pul, malının da hiç olacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada bornoz yıkamak gördüyseniz:

  • Hastanede bir yakınınız varsa, ilgilenin.

Rüyada bornoz yıkamak kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine rivayet eder.

Rüyada eşini bornozla görmek malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada mor bornoz görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına inanılır.

Rüyada sarı bornoz görmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına işaret eder.

Rüyada bornoz giyen birini görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına işarettir.

Rüyada havlu bornoz görmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, yeni işlere atılacağına alamet eder.

Rüyada bornoz hediye almak kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kırmızı bornoz görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments