Rüyada bornozlu kadın görmek

Rüyada bornozlu kadın görmek sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, bedeninin de iyileşeceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, saygınlığının da artacağına, kendisini allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bornozlu kadın gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşma konuşmanızdır.Toplum içinde yüksekten atarak gülünç duruma düşebilirsiniz.

Rüyada bornozlu kadın görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına yorulur.

Rüyada bornoz yıkamak canının kıymetini bileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına alamet eder.

Rüyada sarı bornoz giymek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına işarettir.

Rüyada beyaz bornoz almak maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, parasına da para ekleyeceğine delalet eder.

Rüyada banyo bornoz görmek hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bornoz hediye almak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada bornoz giyen birini görmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına yorulur.

Rüyada yeşil bornoz görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, hüsrana uğrayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments