Rüyada siyah bol ayakkabı giymek

Rüyada siyah bol ayakkabı giymek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, mutlu günler göreceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine işaret eder.

Rüyada siyah bol ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde daha esnek olmalısınız.

Rüyada siyah bol ayakkabı giymek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada bol ayakkabı giymek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bol ayakkabı giydiğini görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah bol elbise giymek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına işarettir.

Rüyada siyah eski ayakkabı giymek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada siyah elbise ve ayakkabı giymek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine inanılır.

Rüyada yeni siyah ayakkabı giymek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına alamet eder.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, işlerinin bu sayede açılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments