Rüyada bol ayakkabı giymek

Rüyada bol ayakkabı giymek sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine işarettir.

Rüyada bol ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Sevdiğinizden verebileceğinden çok daha fazlasını talep etmeye başladığınızın farkında değilseniz bir an önce kendinize çeki düzen vermelisiniz.

Rüyada bol ayakkabı giydiğini görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada bol ayakkabı giymek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Rüyada siyah bol ayakkabı giymek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bol ayakkabı görmek kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, kötü işlere girmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabının bol geldiğini görmek başarılarının düşeceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına işaret eder.

Rüyada bol gelen ayakkabı görmek işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada bol ceket giymek işini en iyi şekilde yapacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine inanılır.

Rüyada bol gelinlik giymek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, çok büyük paralar kazanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments