Rüyada bol ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada bol ayakkabı giydiğini görmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, sevdiği insana kavuşacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada bol ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Çevreniz, planlarınızı hoş karşılamayabilir.

Rüyada siyah bol ayakkabı giymek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bol ayakkabı giymek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bol ayakkabı giydiğini görmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada bol gelen ayakkabı görmek bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabının bol geldiğini görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine inanılır.

Rüyada bol ayakkabı görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına alamet eder.

Rüyada bol ceket giymek ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bol pantolon giymek başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments