Rüyada yeni siyah ayakkabı giymek

Rüyada yeni siyah ayakkabı giymek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada yeni siyah ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Belli direktiflerden irite olmamalısınız.

Rüyada yeni siyah ayakkabı giymek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin allah katında kabul göreceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına inanılır.

Rüyada yeni siyah ayakkabı görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada yeni siyah topuklu ayakkabı görmek işinden evine gidip geleceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada siyah yeni ayakkabı görmek övgü dolu sözler duyacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine işaret eder.

Rüyada yeni siyah ayakkabı almak fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yeni ayakkabı giymek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeni ayakkabı alıp giymek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının yeni ayakkabı giydiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments