Rüyada siyah elbise ve ayakkabı giymek

Rüyada siyah elbise ve ayakkabı giymek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah elbise ve ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Ters giden olaylar, rötarlar, gecikmeler sabır gerektirebilir.

Rüyada siyah elbise ve ayakkabı giymek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı elbise ve ayakkabı giymek iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada elbise ayakkabı giymek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni elbise ve ayakkabı giymek işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine tabir olunur.

Rüyada güzel bir siyah elbise giymek yaralarına da merhem olacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada nişanda siyah elbise giymek elindekilerinin kıymetini bileceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah kısa elbise giymek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına rivayet eder.

Rüyada dügünde siyah elbise giymek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments