Rüyada siyah eski ayakkabı giymek

Rüyada siyah eski ayakkabı giymek şansının ve bahtının döneceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, kötü kişilere yakın olacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah eski ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili uzun süredir elinizin değmediği işleri halletme fırsatı bulacaksınız.

Rüyada siyah eski ayakkabı giymek tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, çalıştığına değeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski siyah ayakkabı görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına delalettir.

Rüyada siyah eski ayakkabı görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına inanılır.

Rüyada siyah erkek ayakkabısı giymek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah rugan ayakkabı giymek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı giymek huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine delalettir.

Rüyada yeni siyah ayakkabı giymek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik ve siyah ayakkabı giymek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments