Rüyada siyah beyaz güvercin görmek

Rüyada siyah beyaz güvercin görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, bol dua edeceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Güç gösterilerine maruz kalabilirsiniz veya gücünüzü fark ettirmeniz gerekebilir.

Rüyada beyaz ve siyah güvercin görmek yeni bir eve sahip olunacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz güvercin görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada siyah beyaz güvercin görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada beyaz siyah güvercin görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine yorulur.

Rüyada siyah yavru güvercin görmek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada ölü siyah güvercin görmek bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına rivayet eder.

Rüyada siyah güvercin öldürmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine inanılır.

Rüyada siyah güvercin görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments