Rüyada siyah yavru güvercin görmek

Rüyada siyah yavru güvercin görmek uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına işarettir.

Rüyada siyah yavru güvercin gördüyseniz:

  • Bazı konular risk teşkil edebilir.

Rüyada siyah yavru güvercin görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına inanılır.

Rüyada yavru beyaz güvercin görmek bir sebeple başka yollar aranacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru güvercin görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine alamet eder.

Rüyada güvercin yavrusunu görmek yüzünde güller açacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına delalettir.

Rüyada güvercin ve yavrusu görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine tabir olunur.

Rüyada güvercin ve yavrusunu görmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Rüyada yavru güvercinler görmek zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz yavru güvercin görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments