Rüyada beyaz siyah güvercin görmek

Rüyada beyaz siyah güvercin görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, ayağa kalkacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, istediği arabaya bineceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz siyah güvercin gördüyseniz:

  • Duygusal yapınızı bir daha gözden geçirin, belki duyularınızı saklıyor sevginizi açığa vurmuyor olmanız ilişkinizin olumsuz yönlere kaymasına neden olmuştur, yani ilişkinizde sizin hatalarınız daha fazla olabilir.

Rüyada beyaz ve siyah güvercin görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına inanılır.

Rüyada beyaz siyah güvercin görmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz güvercin görmek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, şansın döneceğine inanılır.

Rüyada siyah ve beyaz güvercin görmek rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah yavru güvercin görmek her türlü başarıyı elde edeceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine delalettir.

Rüyada siyah güvercin yakalamak iş hayatında terfi alınacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah güvercin görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ölü siyah güvercin görmek bolluk ve bereketin artacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments