Rüyada siyah ve beyaz güvercin görmek

Rüyada siyah ve beyaz güvercin görmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, yaklaşan güzel günlere, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah ve beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Gereken tedbirleri almanızda fayda var.

Rüyada siyah beyaz güvercin görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz siyah güvercin görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine tabir olunur.

Rüyada siyah ve beyaz güvercin görmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına inanılır.

Rüyada beyaz ve siyah güvercin görmek dirliğin bozulabileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına inanılır.

Rüyada siyah güvercin öldürmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına işaret eder.

Rüyada siyah güvercin yakalamak sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah yavru güvercin görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına alamet eder.

Rüyada siyah güvercin görmek ruhlarına mevlit okutacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments