Rüyada balgam tükürdüğünü görmek

Rüyada balgam tükürdüğünü görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kısmetinizin açılacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada balgam tükürdüğünü gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz şeyler için üzülmemeli, ne yapılabileceğine odaklanmalısınız.

Rüyada balgam tükürmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah balgam tükürmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, kötü gününden de geri duracağına işaret etmektedir.

Rüyada balgam tükürdüğünü görmek bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada burnundan balgam çıkarmak ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin balgam çıkardığını görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine inanılır.

Rüyada sürekli balgam çıkarmak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz balgam çıkarmak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına alamet eder.

Rüyada öksürerek balgam çıkarmak kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments