Rüyada sivil general görmek

Rüyada sivil general görmek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, gerçek mutluluğu tadacağına, kişinin her işi severek yapacağına, planlı ve programlı davranacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sivil general gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat ikili ilişkileriniz açısından yeni başlangıçlara neden olabilir.

Rüyada sivil general görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada general olmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına işaret eder.

Rüyada general görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, gereken sabrı göstereceğine inanılır.

Rüyada general elbisesi giymek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada generalle konuşmak gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine delalettir.

Rüyada kendini general görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada sivil polise yakalanmak sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada sivil asker görmek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments