Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada şişman kişiyi zayıf gördüyseniz:

  • Mevcut bilgileri veya iletilen haberleri detaylı şekilde incelemenizde fayda var.

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada şişman kadını zayıf görmek mutluluğunu kaybetmeyeceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şişman insanı zayıf görmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada zayıf birini şişman görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine yorulur.

Rüyada zayıf insanı şişman görmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada şişman birini zayıflamış görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişmanı zayıf görmek kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada zayıf birini şişmanlamış görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments