Rüyada şişman kadını zayıf görmek

Rüyada şişman kadını zayıf görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, bir süre belini doğrultamayacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, gelirinin azalacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Rüyada şişman kadını zayıf gördüyseniz:

  • Özet olarak sinirlilik, zor anlamak, insanlarla anlaşamamak, yolculuklarda ufak aksilikler gibi şeylere açıksınız.

Rüyada şişman kadını zayıf görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine inanılır.

Rüyada şişmanı zayıf görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, onurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada şişman insanı zayıf görmek iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına delalet eder.

Rüyada zayıf olan birini şişman görmek büyük ferahlık yaşayacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada şişman birini zayıf görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine yorulur.

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek huzurlu bir insan olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada şişman birini zayıflamış görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada zayıf birini şişmanlamış görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments