Rüyada şişman birini zayıflamış görmek

Rüyada şişman birini zayıflamış görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, az çalışarak çok gezeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada şişman birini zayıflamış gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konularda yaratıcı fikirleriniz var.

Rüyada zayıf birini şişmanlamış görmek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine yorulur.

Rüyada şişman insanı zayıf görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada şişman birini zayıflamış görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına alamet eder.

Rüyada şişman birini zayıf görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, bolluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek müşkül durumların üstesinden geleceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zayıf birini şişman görmek neşe içinde olacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına delalet eder.

Rüyada şişmanı zayıf görmek azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada zayıf insanı şişman görmek maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, zengin için yoksulluğa işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments