Rüyada zayıf birini şişman görmek

Rüyada zayıf birini şişman görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, kazançlı çıkacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada zayıf birini şişman gördüyseniz:

  • Aynı anda yirmi sekiz yerde birden olmaya çalışmanın yarardan çok zararı olabilir.

Rüyada şişmanı zayıf görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada şişman kadını zayıf görmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine tabir olunur.

Rüyada zayıf birini şişman görmek kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına rivayet eder.

Rüyada zayıf birini şişmanlamış görmek elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada zayıf olan birini şişman görmek yaşam enerjisi ile dolacağına, rakiplerini alt edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada zayıf insanı şişman görmek yolunun açılacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şişman insanı zayıf görmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments