Rüyada zayıf insanı şişman görmek

Rüyada zayıf insanı şişman görmek kazancın gittikçe azalacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, en umutsuz olduğu anda da allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, kişinin yüzünün güleceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine yorulur.

Rüyada zayıf insanı şişman gördüyseniz:

  • Hemen tepki veya onay vermeden önce, tekliflerin bir kez daha üzerinden geçmeniz gerekiyor.

Rüyada zayıf insanı şişman görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine alamet etmektedir.

Rüyada şişman insanı zayıf görmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zayıf birini şişmanlamış görmek kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şişman birini zayıflamış görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zayıf olan birini şişman görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine rivayet eder.

Rüyada zayıf birini şişman görmek ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada şişmanı zayıf görmek cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments