Rüyada sırtından kurşunlandığını görmek

Rüyada sırtından kurşunlandığını görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, şaşkın olacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, eşinden yana huzurlu olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine yorulur.

Rüyada sırtından kurşunlandığını gördüyseniz:

  • Evinizde konfor sağlayacak veya genel anlamda sizi rahata kavuşturacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada sırtından kurşunlandığını görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına tabir olunur.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, buna rağmen kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada sırtına kurşun yemek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, gözünün yaşını sileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtından kurşun yemek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada sırtından kurşunla vurulmak tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırttan kurşun yemek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine işarettir.

Rüyada sırtından kurşunlanmak eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada sırttan kurşunlanmak tazeleneceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments