Rüyada sırttan kurşun yemek

Rüyada sırttan kurşun yemek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, sevdiği insanların olacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, yeni fırsatlar sunulacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına delalet eder.

Rüyada sırttan kurşun yemek gördüyseniz:

  • İlişkilerde problem yaratabilecek durumlardan uzak kalmanız gerekebilir.

Rüyada sırtına kurşun yemek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırttan kurşun yemek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına alamet eder.

Rüyada sırtından kurşun yemek parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada sırtından kurşunlanmak çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırttan kurşunlanmak sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtında kurşun görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, dualarının ve hayallerinin allah katında karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına tabir olunur.

Rüyada sırtından kurşun çıkarmak günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments