Rüyada sırtta yaralar görmek

Rüyada sırtta yaralar görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, işveren pozisyonuna geleceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtta yaralar gördüyseniz:

  • Ailenizdeki yaşlı kişilerle ilgilenmek zorunda kalıp, eğlence planlarından vazgeçebilirsiniz.

Rüyada sırtından yaralanmak ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Rüyada sırt yara görmek aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi sırtında yara görmek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, hayallerine ulaşacağına işarettir.

Rüyada sırtında yara olduğunu görmek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına delalet eder.

Rüyada sırtından bıçakla yaralanmak başarıya ve zafere doymayacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına rivayet eder.

Rüyada sırta yara görmek belaya ve derde düşeceğine, planlarının işe yarayacağına inanılır.

Rüyada sırtta yara görmek çok zor günler geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sırtı yara görmek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments