Rüyada sırtta yara görmek

Rüyada sırtta yara görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, zaferlere doymayacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine inanılır.

Rüyada sırtta yara gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi sergilemek için bir çok fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada sırtımda yara görmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının sırtında yara görmek yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada sırtından yaralandığını görmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada sırttan yaralanmak hedeflere ulaşamayacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına işaret eder.

Rüyada eşinin sırtında yara görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında yara görmek düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, çevrenizden takdir görmeye rivayet etmektedir.

Rüyada sırt yara görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının sırtında yara görmek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments