Rüyada sırtından yaralanmak

Rüyada sırtından yaralanmak ele geçen parada artış olacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, insanlardan takdir toplayacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına yorulur.

Rüyada sırtından yaralanmak gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmekte fayda var.

Rüyada ölünün sırtında yara görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada sırt yara görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada sırtından yara görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının sırtında yara görmek başarılarının devamının geleceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtı yara görmek hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, başarı için fırsatların artacağına delalet eder.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine işarettir.

Rüyada sırtının yara olduğunu görmek gözden düşeceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına delalet eder.

Rüyada kendi sırtında yara görmek o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments