Rüyada sırt üstü düştüğünü görmek

Rüyada sırt üstü düştüğünü görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırt üstü düştüğünü gördüyseniz:

  • Değişik ortamlarda bulunabilir ilginç insanlarla tanışabilirsiniz.

Rüyada sırt üstü düştüğünü görmek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada sırt üstü kaymak bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gölde sırt üstü yüzmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine tabir olunur.

Rüyada toprağa sırt üstü düşmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına yorulur.

Rüyada sırt üstü toprağa düşmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine inanılır.

Rüyada sırt üstü uzanmak herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuzda sırt üstü yüzmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına yorulur.

Rüyada denizde sırt üstü yatmak hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments