Rüyada havuzda sırt üstü yüzmek

Rüyada havuzda sırt üstü yüzmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına, kazancının düşeceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, sorunları ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada havuzda sırt üstü yüzmek gördüyseniz:

  • Acil müdahale etmek istediğiniz konularda, diğerlerinin meşgul veya tatilde olması nedeniyle ilerleyemeyebilirsiniz.

Rüyada havuzda sırt üstü yüzmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine yorulur.

Rüyada gölde sırt üstü yüzmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada denizde sırt üstü yüzmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde sırt üstü yüzdüğünü görmek eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine rivayet eder.

Rüyada sırt üstü uyumak istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırt üstü yattığını görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada sırt üstü yere düşmek bir araya geleceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprağa sırt üstü düşmek helal rızıklara kavuşulacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments