Rüyada sırt üstü uzanmak

Rüyada sırt üstü uzanmak sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, çok büyük bir acı duyacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırt üstü uzanmak gördüyseniz:

  • Toplum veya çevre yararına çalışmalarda bulunmanız daha iyi fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada sırt üstü uzanmak uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırt üstü kaymak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına yorulur.

Rüyada sırt üstü toprağa düşmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine inanılır.

Rüyada sırt üstü yere düşmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına işarettir.

Rüyada sırt üstü düştüğünü görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde sırt üstü yüzdüğünü görmek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada sırt üstü yattığını görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına yorulur.

Rüyada havuzda sırt üstü yüzmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments