Rüyada denizde sırt üstü yatmak

Rüyada denizde sırt üstü yatmak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada denizde sırt üstü yatmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkileri geliştirmekte son derece başarılısınız.

Rüyada denizde sırt üstü yatmak ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, ekonomik gücün çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada sırt üstü yatmak yüzünün güleceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde sırt üstü yüzdüğünü görmek huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada denizde sırt üstü yüzmek kalıcı başarıyı yakalayacağına, işlerine dört elle sarılacağına tabir olunur.

Rüyada üst üste yatmak hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına yorulur.

Rüyada sırt üstü toprağa düşmek kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine tabir olunur.

Rüyada sırt üstü yere düşmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırt üstü düşmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments