Rüyada sirius yıldızını görmek

Rüyada sirius yıldızını görmek ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, bolluk içine olacağına, daha rahat bir hayatı olacağına delalettir.

Rüyada sirius yıldızını gördüyseniz:

  • Belli bir hedefe giden yol haritasını çizdiniz.

Rüyada sirius yıldızını görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine alamet eder.

Rüyada sir ağda görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz sibirya kurdu görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, maddi kriz yaşanacağına işarettir.

Rüyada birini cam silerken görmek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada banka atm si görmek onu yalnız bırakmayacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada arkadasini sirtinda tasimak yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam sil görmek herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına delalettir.

Rüyada kuran yazılarının silindiğini görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments