Rüyada sir ağda görmek

Rüyada sir ağda görmek hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, kötü sözler duylacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, bununla yüceleceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada sir ağda gördüyseniz:

  • Geçmişten gelen borçlar, alacaklar, vergi, kredi v.b konular da ilgi bekliyor.

Rüyada sir ağda yapmak dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine tabir olunur.

Rüyada sir ağda görmek yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına delalet etmektedir.

Rüyada koluna ağda yapmak yakın akrabadan gelecek habere, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağda yemek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, gelirinin düşeceğine inanılır.

Rüyada bacağına ağda yaptığını görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına alamet eder.

Rüyada erkeğe ağda yapmak hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağda balık görmek çok büyük sevinçler yaşayacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini ağda yaparken görmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, lükse ve konfora kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments