Rüyada sır söylemek

Rüyada sır söylemek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, tartışmalar yaşanacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Rüyada sır söylemek gördüyseniz:

  • Belli bir plan dahilinde hareket ederek stresinizi azaltabilirsiniz.

Rüyada sır söylemek bereketli işler yapılacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına yorulur.

Rüyada sırrını söylemek hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırra vakıf olmak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada birinin sırrını öğrenmek attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına yorulur.

Rüyada sır vermek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada sırrı açıklamak güzel fırsatların elde edileceğine, ettikleri duanın kabul olacağına delalettir.

Rüyada erkek sırrı görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir sırrı öğrenmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments