Rüyada sırrını söylemek

Rüyada sırrını söylemek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, başarıları ile tanınacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çevrenizden takdir görmeye işaret eder.

Rüyada sırrını söylemek gördüyseniz:

  • Birisinden yardım ya da önemli sayılabilecek bir iyilik görmeniz mümkündür.

Rüyada sırrını söylemek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada sır söylemek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına işarettir.

Rüyada erkek sırrı görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin sırrını öğrenmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine yorulur.

Rüyada birine sır vermek onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sır saklamak müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine yorulur.

Rüyada sırrı açıklamak kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada sırrını açıklamak pek çok olumlu gelişmelere, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments