Rüyada sır vermek

Rüyada sır vermek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, düşünceli ve dalgın olacağına inanılır.

Rüyada sır vermek gördüyseniz:

  • O dikkatte ya da yetenekte olmayabilirler.

Rüyada sır tutmak rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sır vermek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın sırrı görmek aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sır çözmek hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada bir sır öğrenmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine alamet eder.

Rüyada sırra vakıf olmak elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada bir sırrı açıklamak sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada erkek sırrı görmek bunun farkına varacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments