Rüyada sınavda aldığın puanı görmek

Rüyada sınavda aldığın puanı görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, neşeli ve huzurlu bir geleceğe, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Rüyada sınavda aldığın puanı gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Rüyada sınavda yüksek puan aldığını görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sınavdan puan aldığını görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sınavdan kaç puan aldığını görmek geçim kolaylığı içinde olacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine rivayet eder.

Rüyada sınavdan yüksek puan aldığını görmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, cebinin para göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sınavda aldığın puanı görmek çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, güvensizlik duymaya inanılır.

Rüyada üniversite sınavından yüksek puan almak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, tüm parasını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sınavdan yüksek puan almak maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sınav puanını görmek zahmete ve çileye düşeceğine, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments