Rüyada sınavdan yüksek puan aldığını görmek

Rüyada sınavdan yüksek puan aldığını görmek kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, büyük bir mala sahip olacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına alamet eder.

Rüyada sınavdan yüksek puan aldığını gördüyseniz:

  • Belli konularda anlaşmaya varmadan veya belli tekliflerle ilgili sözler vermeden önce, olayları detayıyla gözden geçirmelisiniz.

Rüyada sınavdan yüksek puan aldığını görmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine delalettir.

Rüyada sınavda yüksek puan aldığını görmek gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına inanılır.

Rüyada sınavda yüksek puan almak bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada üniversite sınavından yüksek puan almak iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada sınavdan yüksek puan almak moralinin, keyfinin yerine geleceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına rivayet eder.

Rüyada sınavdan kaç puan aldığını görmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, hastalıkların kalmayacağına delalettir.

Rüyada sınavda aldığın puanı görmek yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına delalet eder.

Rüyada sınavdan puan aldığını görmek güzel bir haneye sahip olunacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Ruyamda istedigim notu aldım yani gidecegim liseye gore